آخرین مقالات

تبلیغات

رساندن گاز دریای سیاه به ساحل

تلاش ها برای رساندن گاز دریای سیاه به ساحل ادامه دارد.

این در حالی که قرار است 10 نقطه دیگر حفاری شود، انتظار می‌رود که از ماه جولای، لوله‌گذاری زیر آب آغاز شود.

یک خط لوله در فاصله تقریباً 150 کیلومتری به منظور انتقال 540 میلیارد متر مکعب

ذخایر گاز طبیعی در دریای سیاه به خشکی کشیده خواهد شد.

پیش بینی می شود در مجموع 540 میلیارد متر مکعب از میدان گازی ساکاریا ( Sakarya ) تا سال 2023 به خط اصلی توزیع منتقل شود.

وزارت نیرو و منابع طبیعی ده چاه حلقه را در مرحله اول حفاری خواهد کرد. سپس ذخیره از دریا به تاسیسات در بندر فیلیوس ( Filyos ) توسط لوله‌ها منتقل می‌شود.

یک خط دریا به زمین از طریق ایستگاه هایی با لوله های پوشیده شده با مواد ویژه ایجاد خواهد شد که ذخیره کشف شده را به خشکی منتقل می کند.

هدف؛ تولید فاز اول گاز در سال 2023

پروژه توسعه میدان گازی ساکاریا؛

تاسیسات تولید گاز طبیعی که قرار است در دریای آزاد ساخته شود شامل تاسیسات

خرید و فرآوری گاز است که در منطقه صنعتی فیلیوس قرار دارد و خط لوله ای که این دو را به هم متصل می کند.

سیستم تولید گاز طبیعی در بستر دریا در فاصله 155 کیلومتری از ساحل فیلیوس در دریای سیاه و در عمق تقریبی 2200 متری ساخته خواهد شد.

شبکه ای در بستر دریا برای جمع آوری گاز طبیعی از حدود 40 حلقه چاه استخراجی در مساحت تقریبی 2200 کیلومتر مربع و انتقال آن به خط لوله ایجاد می شود.

در فاز اول این پروژه، گاز طبیعی تولید شده از چاه های حفاری در دریای آزاد از طریق خط لوله فولادی به قطر تقریبی 40 سانتی متر به خشکی منتقل می شود.

این چاه ها ظرفیت تولید گاز مورد نیاز برای ۲۵ سال را دارند.

این وزارتخانه مطالعات مقدماتی و پروژه ای خود را که در سه مرحله برنامه ریزی کرده است، ادامه می دهد.

در این چارچوب قرار است روزانه 10 میلیون متر مکعب گاز طبیعی تولید شود.

پس از تولید، قرار است در مدت چهار سال روزانه 40 میلیون متر مکعب گاز طبیعی تولید شود.

گفته شده است که ظرفیت تولید گاز مورد نیاز ساکنان را برای تقریبا 25 سال دارد.

بندر فیلیوس بالاخره با یاووز خداحافظی کرد

در راستای فعالیت‌های حفاری در دریای سیاه، کشتی حفاری فاتح به وظایف خود در

چاه حفاری Gökçe-1 و حفاری Kanuni Drilling Ship Türkali-4 ادامه می‌دهد.

کشتی حفاری یاووز که در 8 آوریل توسط وزیر انرژی و منابع طبیعی فاتح دونمز به دریای سیاه فرستاده شد، در نقطه برنامه ریزی شده برای دریچه سر چاه به کار خود ادامه می دهد.

عملیات تعمیر و نگهداری آلپارسلان که چهارمین کشتی حفاری ترکیه است در بندر مرسین ادامه دارد.

رساندن گاز دریای سیاه به ساحل

استانبولیار ، مرجع اطلاع رسانی فارسی زبانان ترکیه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *